Dutch Marines Brotherhood

Wie zijn Wij


Dutch Marines Brotherhood is opgericht in 2005 en bestaat uit een groep van actief dienende en oud Mariniers.

Ondanks de verschillende jaren van toetreding bij het Korps Mariniers hebben wij allemaal dezelfde militaire opleiding genoten.

Onze onderlinge kameraadschap is groot, veelal is deze in verschillende werelddelen en soms ook onder bizarre omstandigheden tot stand gekomen. Veel van onze Members hebben door de jaren heen kruislings met elkaar samengewerkt.

Een deel van onze Members zijn nog steeds in verschillende werelddelen en omstandigheden actief. Onze lijfspreuk “Qua Patet Orbis” doen wij eer aan.

Naast onze kameraadschap delen wij opgedane kennis en ervaring. Wij communiceren in duidelijke taal, en kennen intern voor de duidelijkheid géén verschil in rangen of standen.

Manschappen, onderofficieren en officieren zijn welkom! Een ieder is bij ons primair Marinier! MFFM “Marines Forever Forever Marines”.

Notice: Dutch Marines Brotherhood is een niet politieke organisatie en claimt geen territorium als een MC. Daarnaast is zij niet geïnteresseerd in de bemoeienis en/of inmenging van zaken van derden.


DMB - in de  US  Juni 2015


MARINES KIDS TRIKEDAY 2015

Klik midden op afbeelding

Commentaren: 3
 • #3

  Ghost (admin Hardskulls Brotherhood) (zondag, 07 april 2019 20:36)

  Bijzonder genoten tijdens jullie perfect georganiseerde openingsrit 2019. Hopen nog vaak van jullie gastvrijheid te mogen genieten in de toekomst.��

 • #2

  Fixxer (zaterdag, 22 september 2018 09:16)

  Bedankt voor de warme ontvangst en jullie gastvrijheid.

  Een gezellige avond die zeker een vervolg gaat hebben.

  Fixxer
  Hardskulls Brotherhood

 • #1

  Jan faber (woensdag, 04 juli 2018 20:48)

  Geen commentaar,wil lid worden.